ujpestifodraszat
Menü
 
Fodrászat
 
Kozmetika
 
Műköröm
 

Mükörmösök!!

Lépjen rá a linkre!!!

//juci-nails.gportal.hu

https://www.facebook.com/Ancsy-Nails-Kollát-Anita-1472249169531037/

//szepulj-velunk.gportal.hu/

 

 
Kéz és Lábápolás
 
Testmasszázs és...
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SPA méregtelenítés

A méregtelenítés nagy mestere!


http://shop.unas.hu/shop_ordered/7611/shop_pic/unas_291045.jpg

 

                                                                                            

A méregtelenítés jótékony hatásai:

 

- javuló ízületi mozgás és ízületi gyulladás, reuma, köszvény miatti fájdalmak csillapodása már 6-8 kezelés után érezhető, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok, javul az izmok, ízületek vérkeringése.

- szív- és érrendszeri betegségek esetén csökkenti az érelmeszesedés kialakulásában főszerepet játszó koleszterin és vérzsírok szintjét, a rugalmas erek pedig nem terhelik a szívet, így csökken a vérnyomás.

- krónikus vese- és májproblémákban szenvedő betegek esetén a kezelés segíti ezeknek a méregtelenítésben fontos szerepet játszó szerveknek a működését. Laborleletek is bizonyították hatékonyságát már egy hónapos kezelés után.

- csökken az alvászavar, mérséklődik a stressz okozta fáradtság, jelentősen javul a közérzet, a szervezet energiával töltődik fel, hiszen eltávozik a terhelést okozó méreg.

- javul a vér viszkozitása, azaz a vörösvértestek nem állnak össze kisebb-nagyobb csomókban, javul a mikrocirkuláció, csökken az agyi véráramlási zavarok esélye.

- hasonló okok miatt gyakran javulnak az allergiás tünetek is.

 

Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetet visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezetet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját. A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elektromágneses mezője fel van töltve. Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy Ön ismét fiatalnak, frissnek érezze magát.

 

Alkalmazása az alábbi esetekben ellenjavallt:

- 8 éven aluliaknak

- terhes és szoptató nőknél

- sérült bőrfelület a lábon

- szervi transzplantáltaknál

- pacemaker, vagy bármilyen más beültetett elektromos
készülék esetében

- alacsony vércukor esetében előtte enni szükséges
- elmezavar

sárga és zöld:
vese, húgyhólyag, kiválasztás, női betegségek
 
fekete cseppek:
nehézfém anyagok, diabétesz, görcsök
narancssárga:
izületek, reuma, köszvény
 
vörös cseppek:
trombózis, könnyü vérfolyás
barna:
máj, túl sok dohányzás, zsír és por anyag
 
fekete:
máj, túl sok alkohol, asztma
fehér cseppek:
(mint a sajton) enzimek rejtett elégtelensége, migrén, székrekedés, túl sok álom, érzékenység hidegre
 
fehér hab:
nyirok rendszer mérgei, álmatlanság, allergiás bor, menstruációs zavarok
sötétzöld:
epehólyag, szív és érrendszer, az immun- ill. az emésztorendszer hibái
   

 

A víz színe és a mérgek vagy a méregtelenített szervek közötti összefüggések: 
     

Milyen típusú mérgeket távolíthat el a kezelés?
A legfőbb mérgek a nehézfémek, zsír, szerves anyagok és az anyagcsere hulladéka.


A vízben az összes színes méreg a szervezetből ürült ki?
Egyáltalán nem. Még ha a láb nincs is a vízben, a benne lévő sók és fémek egymással is kölcsönhatásba lépnek, és enyhén elszínezik a vizet, és egy kis lerakódást is eredményezhetnek. A méregtelenítő eljárás közben a testben lévő víz tisztul. Ezt 20-40 %-ban befolyásolja a felhasznált víz minősége is. A többi 40-60 % származik a szervezetből. Az elektróda fémes összetétele is befolyásolja a víz vastartalmát, így a színét is. Ezért ez is eltérhet a különböző helyeken.


Milyen eredményei lehetnek a kezelésnek?

  1. Ez egy tiszta vízterápiás kezelés, nincs semmilyen mellékhatása, egyszerű és hatékony.
  2. Hatással lehet a sejtek növekedésére, felélénkítheti az anyagcserét, javíthatja az immunrendszert. Erősítheti a sejtek méregtelenítő képességét, megszabadítja a belső szerveket a lerakódott méreganyagoktól, megszüntetheti a legyengült állapotot. Megőrzi az egészséget, és a megfelelő energiaszintet.
  3. Hatékonyan távolíthatja el a szervezet belsejéből a méreganyagokat, megtartja az optimális sav-lúg egyensúlyt, vértisztító hatású, serkentheti az egész szervezetet.
  4. A negatív ionok helyreállíthatják a belső elválasztású mirigyek működését, fiatalító hatásúak, megszépítik a bőrt.


A kezelésnek valamilyen szépítő hatása, segíthet megszabadulni a napfoltoktól, aknéktól, öregedési foltoktól és a ráncoktól?
A napfolt, az akne és az öregedési foltok a szervezetben hosszú ideig lerakódott méreganyagok miatt alakulnak ki. A rendszeres méregtelenítés eltávolíthatja ezeket a mérgeket, visszaállíthatja a sejtek energiaszintjét, ezáltal a bőr simább és rugalmasabb lesz. Eltávolíthatja ezeket a tüneteket, vagy javíthat rajtuk, jótékony hatásával segít a szépség és az egészség megőrzésében.


Ellenjavallatok, kiknek nem ajánlott a méregtelenítő használata

  1. pacemaker, vagy bármilyen más elektromos inplantátummal élők,
  2. szervi transzplantáltak,
  3. olyan gyógyszeres kezelés alatt állók, amely gyógyszerek hiánya mentálisan vagy fizikálisan teljes inaktívvá tesz (elmezavarok, rohamok),
  4. terhes és szoptató nők
  5. 8 éves kor alatt


A dohányosok és a rendszeres alkoholfogyasztók kezelésénél más színű lesz a víz?
A dohányos és rendszeres alkoholfogyasztók lábfürdője után a víz megtelik vörösesbarna és cián-színű toxinokkal. A régi dohányosok kezelésekor a víz erős nikotinszagot áraszt.


Biztos, hogy megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól és csökkenti a zsírt?
Mondhatjuk, hogy egyértelműen segít a fogyásban. Minden egyes alkalommal a kezelés közben a víz felszínén zsírfoltok úszkálnak. Ez a negatív ionok által felszabadított fölösleges zsír és szabadgyökök. Eközben megtisztítja a vért és a szervezet keringési rendszerét és serkenti a sejtek és izmok aktivitását.


Milyen gyakori használattal érhetjük el a legmegfelelőbb hatást?
Kétnaponta egyszer 30 perc javasolt a felnőttek és idősek számára, 15perc a fiataloknak (8 éves kortól ), kamaszoknak. Az 50 év alattiak a kétnaponkénti egyszeri kezelési ciklus befejezése után csak 3 hét pihenést követően kezdjék meg a következő kezelési ciklust. Az 50 év felettiek a három naponkénti egyszeri kezelési ciklus befejezése után csak 4 hét pihenőt követően kezdjék meg az új kezelési ciklust.


Miért kell sót tenni a vízbe és a sima só megfelel-e a célnak?
A sót azért kell beletenni a vízbe, hogy felgyorsítsa az elektromos ionok reakcióját és hogy csökkentse gyulladás vagy fertőzés kialakulásának esélyét. A normál só, mint például a jódozott só, mely más anyagokat vagy szennyeződéseket is tartalmaz, megváltoztathatja a színt az elektródára és a vízre gyakorolt hatásának köszönhetően és csökkentheti a méregtelenítés hatását. Ezért jobb finomított, TENGERI sót használni.


Miért nem lehet túl sok sót beletenni és mi történik, ha mégis túl sokat teszünk bele?
A túl sok só növelni fogja a víz ion sűrűségét, ami a méregtelenítés folyamatát nem fogja befolyásolni, de csökkenteni fogja az elektróda élettartamát. Egyébként a túlzott sóadagolást a gép jelezni is fogja.


A tisztítási folyamat során előfordulhat, hogy áramütést szenvedünk ha hozzáérünk az elektródához?
Az áramütés kockázata egyáltalán nem áll fenn. Nyugodtan használhatjuk a berendezést. Nem fog sérülést okozni, mivel rendelkezik egy ön-védő mechanizmussal. Ha az áram erősebb a beállított áramerősségnél, a gép ön-védő állapotba kerül és leáll.


Mennyi ideig lehet használni az elektródát?
Az előre meghatározott használati időtartam kb. 45-50 kezelés egyenként,30 percből álló alkalom. Ezután ki kell cserélni. A különböző területek eltérő vízminősége miatt az elektróda élettartama más és más lehet. Ahhoz, hogy biztosítsuk a tisztító folyamat hatékonyságát a megfelelő időben ki kell cserélni az ionizátort.


A nap melyik része a legmegfelelőbb a gép használatára?
Egész nap használható, de a legjobb étkezés után két órával, vagy közvetlen sportolás után.


Hány használat után fogjuk érezni a hatását?
Ez az egyén szervezetének állapotától függ. Azoknak, akik szervezetében már régóta halmozódnak a méreganyagok hosszabb időre lesz szükségük ahhoz, hogy megszabaduljanak tőlük. Az azonban kísérletileg bizonyított tény, hogy a szervezet már hat - hétszeri alkalmazás után egyre jobb állapotba kerül, ami egészségesebbé és magabiztosabbá teszi a berendezés használóját. Fokozatosan mutatkozik meg hatása.


A láb mellett más testrészt is bele lehet tenni a vízbe?
A szem, a fül, a száj és az orr kivételével bármelyik más testrész érintkezhet a vízzel, amely így is kitisztítja a méreganyagokat. De a láb az a testrész, amely elvezet a test összes többi részéhez. A kísérletek szerint a láb a legjobb a szervezet méreganyagoktól való megtisztítására. És míg a lábunkat áztatjuk mást is csinálhatunk közben, olvashatunk, tévézhetünk, beszélgethetünk stb. Ezért a láb áztatását javasoljuk.


Miért éreznek néhányan enyhe viszketést a berendezés használata közben? Károsítja a bőrt hosszú távú használat során?
Az ionizátor által termelt áram stimulálja a bőrt, amit azonban a legtöbb ember nem érzékel. Néhány nő, aki kimerült és gyenge, érezhet enyhe viszketést, de ez normális. Az ionizátor által kibocsátott áram erősségét hosszú kísérletezés után állapították meg, mely teljes mértékben a bőr tűréshatárán belül van. Akármilyen hosszú ideig is használjuk a berendezést, nem fogja károsítani a bőrt.


Miért meleg vizet válasszunk, a hideg víz is jó?
Mind a hideg, mind a meleg víz megfelelő. A meleg víz használatának célja az ionaktivitás felgyorsítása azért, hogy minél hatékonyabb legyen a méregtelenítés folyamata. Optimális vízhőmérséklet: 40'C. Emellett kellemesebb is meleg vízbe tenni a lábat, mint hidegbe.


A víz színe meg fog változni, ha nem tesszük bele a lábunkat?
Enyhe változást fog mutatni azért, mert a víz amit használunk nem 100%-os tisztaságú és a só is kisebb nagyobb mértékben szennyezett. Ezért tiszta víz és finomított só használatát javasoljuk a hatékonyabb méregtelenítés biztosítása érdekében.


Egyszerre két vagy több ember is használhatja a vizet?
Nem. Minden embernek egyedi bioelektromos mezője van. És a különböző emberek eltérő egészségi állapottal és méreganyagokkal is rendelkeznek. Így ha egyszerre többen használják, nem fogják elérni a méregtelenítés kívánt hatását.


Milyen mellékhatása van a berendezés gyakori használatának?
Eddig még semmilyen mellékhatást nem tapasztaltak. A méregtelenítő berendezés használata abszolút biztonságos. A használók és családtagjaik visszajelzései alapján elmondható, hogy a berendezés használatával szervezetük egyre tisztább és egészségesebb lesz. A hagyományos szájon át alkalmazott gyógyszeres méregtelenítés hatással van az emésztő-szervrendszeri felszívódásra, a máj méregtelenítésére, a vese kiválasztására, a keringésre, stb. és gyógyszerfüggés jelentkezhet, ami igen káros a szervezet számára.


Igaz, hogy a méregtelenítő berendezés folyamatosan használható?
Nem. A berendezés csak a felhalmozódott méreganyagokat távolítja el a szervezetből, ezáltal biztosítva a betegségek megelőzését, az egészség megőrzését és része a szépségápolásnak. Nem helyettesíti az orvosi kezelést. De gyógyszerrel együtt elősegítheti a kezelés hatékonyságát. Emellett a legfontosabb dolog a beteg számára a megfelelő étkezési szokások, környezet és életmód, a dohányzás és alkoholfogyasztás csökkentése, több mozgás, megfelelő mennyiségű alvás, jó hangulat, melyek elengedhetetlen tényezők a méregtelenítés sikeréhez.


A Hydrosana méregtelenítő készülék Orvostechnikai eszköz?
Az SPA Hydrosana méregtelenítő készülék nem orvosi segédeszköz, hanem egy kiváló lehetőség, hogy egészségesebben éljen! A készülék nem arra szolgál, hogy bármely betegséget kezeljen, gyógyítson. A készüléknek nem tulajdonítunk gyógyhatást. A készülék használata nem mentesít a kezelőorvos által felírt gyógyszerek szedésétől. A készülékről talált elérhető irodalmi közleményekből nem derül ki, hogy embereken randomizált, kontrollált vizsgálatokból származtak-e az adatok, ezért a jelenlegi eredmények alapján nem lehet bizonyítékokkal alátámasztott összefüggés következményének minősíteni a készülék alkalmazása során tapasztalt esetleges pozitív változásokat.

 
Kapcsolat

Kapcsolat:

 

Gyöngy szépségszalon
1042 Budapest

Árpád út 90.-92. (Lebstück Mária sarok)

10.-es üzlet


Bejelentkezés nélkül is!                     

         FODRÁSZAT

      0670/3183676, Andi

      0630/1811505, Brigi

 

Kérem Önöket, ha kozmetikushoz szeretne bejelentkezni  akkor a lenti telefonszámok egyikét hívja!       

 

        KOZMETIKA

            Erika

     0630/3468751

http://erizs.bloglap.hu/oldalak/elerhetoseg-29640/

 

          Szandra

    0630/2156910

Facebook : Gyöngy Szépségszalon

 

 

  E-mail: laczkoandi@freemail.hu

 TÉRKÉP:

rövid URL:

http://g.co/maps/6vjdq

 

Üzletünk megközelítése tömegközlekedési eszközzel:

A 3-as metroról (kék) Újpest Központ végállomásnál leszállva, a metró kijáratától jobbra az első feljáró.  Ezen feljutva az Árpád út páros oldalára  a buszvégállomás mellett elhaladva elérkezel a Kassai utca sarkára. A következő utcasarok már a Leibstück M. sarok és itt találod a Gyöngy Szépségszalont

Az alábbi járatokról Újpest Központnál leszállva szintén könnyen odatalálsz hozzánk:

 

BKV járatok

M3
metró

KŐBÁNYA–KISPEST – ÚJPEST-KÖZPONT

 

Villamos:

 

 

12

ANGYALFÖLD KOCSISZÍN -
RÁKOSPALOTA, KOSSUTH UTCA

 

14

LEHEL TÉR M -
KÁPOSZTÁSMEGYER, MEGYERI ÚT

 

Busz

 

 

25

MEXIKÓI ÚT M - ÚJPEST-KÖZPONT M

 

30

KELETI PÁLYAUDVAR M -
KÁPOSZTÁSMEGYER, MOGYORÓDI-PATAK

 

30A

KELETI PÁLYAUDVAR M -
MEGYER, SZONDI UTCA

 

104

RÁKOSPALOTA, KOSSUTH UTCA -
DUNAKESZI, AUCHAN ÁRUHÁZ

 

104A

RÁKOSPALOTA, KOSSUTH UTCA -
SZÉKESDŰLŐ, IPARTELEP

 

120

ÁRPÁD HÍD M - ÚJPEST-KÖZPONT M

 

147

ÚJPEST-KÖZPONT M -
MEGYER, JULIANUS BARÁT UTCA

 

170

RÁKOSPALOTA, CSÖMÖRI-PATAK -
ÚJPEST-KÖZPONT M

 

196

ÚJPALOTA, SZENTMIHÁLYI ÚT -
ÚJPEST, FÓTI ÚT

 

196A

ÚJPALOTA, SZENTMIHÁLYI ÚT -
ÚJPEST-VÁROSKAPU (TEMESVÁRI UTCA) M

 

204

RÁKOSPALOTA, KOSSUTH UTCA -
BÉKÁSMEGYER HÉV

 

220

ÚJPEST-KÖZPONT M - ÚJPEST, ERDŐSOR ÚT

 

 

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

   

 

 

 

 

 
Nyitva tartás

Nyitva tartás

 

Hétfő:             8-20  

Kedd:             8-20

Szerda:           8-20

Csütörtök:      8-20

Péntek:           8-20

Szombat:        8-12

Vasárnap:      Zárva

 
Idő
 
Látogatók
Indulás: 2012-03-13
 
Szavazás
Milyen gyakran jársz szépségszalonban?
2-3 havonta

1-2 havonta
Havonta
3 hetente
2 hetente
1 hetente
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Lábléc

Cím: Gyöngy szépségszalon 1042. Budapest, Árpád út 90.-92. 10.-es üzlet 

Bejelentkezés: 0670/3183676

Érdeklődés: 0670/3183676

E-mail: laczkoandi@freemail.hu

 

 

 

 

 

 

 

Szépségszalon

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu